Podium: Tam Tam

17:00 - 17:40

Ik bruis van de energie: een workshop over je kracht en drijfveren inzetten in je baan

Dewi Stalpers, Marloes Veenstra en Anouk Brinkman

Tijdens deze workshop willen we met deelnemers interactief in gesprek over motieven, sterke kanten en passies die mensen momenteel inzetten binnen hun baan en hoe ze dit in een nieuwe situatie wellicht beter kunnen doen. Verder zullen we reflecteren op onze tussentijdse resultaten binnen de onderzoekslijn ‘Strengths & Capabilities”. Meer informatie over het onderzoek vind je op de volgende pagina: Deelonderzoek 4 – Sterke kanten en Capaciteiten. 

Biografie

  • Dewi Stalpers is IC-verpleegkundige (n.p.) en in 2016 gepromoveerd op een onderzoek naar de relatie tussen de verpleegkundige werkomgeving en de kwaliteit van zorg. Sinds december 2019 is ze als assistant professor verbonden aan het UMC Utrecht, afdeling Verplegingswetenschap.
  • Marloes Veenstra rondde in 2013 haar master Arbeids- en organisatiepsychologie af. In 2015 begon ze met de opleiding hbo-v duaal en in 2018 studeerde ze af als verpleegkundige. Sinds april 2020 is ze verbonden als promovenda aan RN2Blend vanuit het UMC Utrecht, afdeling Verplegingswetenschap.
  • Ruim 10 jaar is Anouk Brinkman verpleegkundige binnen de verschillende werkvelden geweest. Ze zag dat naast het werken met patiënten, haar kracht lag in het coachen van collega’s en studenten. Een puzzelstuk kunnen bijdragen aan iemands ontwikkeling vindt ze het mooiste wat er is. Ze volgde haar hart en ontwikkelde zichzelf in dat waar ze goed in is, mensen coachen om het beste uit zichzelf te halen. Al sinds 2010 begeleidt ze verpleegkundigen en andere zorg professionals om weer de regie te pakken over hun werkplezier, hun energie en persoonlijke ontwikkeling. Vanuit haar eigen bedrijf Nurseminds geeft ze coaching en training door heel Nederland met als doel alle mensen in de zorg helpen om zichzelf weer op 1 te zetten!