Podium: Chill Out

13:00 - 13:40

Toon moed en ervaar je invloed!

Johanna Oosterbaan en Anne Brouwer

In deze interactieve sessie ga je aan de slag met de kracht van moed om steviger te kunnen sturen op goede zorg en je eigen werkgeluk. Je speelt het door ons ontwikkelde leiderschapsspel waarbij je je bewust wordt van de rollen die je inneemt in verschillende werksituaties.
Bewegen binnen en naar de leiderschapsrol vraagt vaak moed van ons allemaal. Durf jij zonder oordeel te vertrouwen op de ander? Je collega’s aan te spreken? En durf jij ook kritisch in de spiegel te kijken: Wat denk ik en wat doe ik echt?
Na deze sessie (h)erken, ervaar en voel je dat je al moedige stappen gezet hebt. Je krijgt handvatten en praktische tools mee voor toekomstige situaties waarbij jij wel een portie moed kunt gebruiken om je invloed aan te wenden.

Biografie

Johanna en Anne zijn auteurs van het boek ‘Verpleegkundig Leiderschap Werkt! (2020). Daarnaast schreef Anne het boek ‘Werkgeluk in de zorg’ (2022) waar Johanna ook een bijdrage leverde.
Johanna is Communicatiewetenschapper met specifieke kennis en ervaring op het gebied van gezondheidscommunicatie. Zij is ondernemerscoach, marketingstrateeg en trainer Moedig Leiderschap en Effectieve Communicatie.
Anne is Gezondheidswetenschapper met een verpleegkundige achtergrond. Zij is inmiddels meer dan 25 jaar werkzaam in de zorgsector. Ze leidt nu verpleegkundigen op aan het HBO en geeft trainingen Positieve Gezondheid vanuit trainingsbureau Blooming.