Podium: Chill Out

14:00 - 14:40

In alle bescheidenheid.....

Patrick Eken

In deze sessie neem ik je mee door mijn pad dat ik heb bewandeld van SEH verpleegkundige naar Verpleegkundig Themaleider Spoedzorg. In deze reis komt bescheidenheid, je zelf niet voldoende vinden en de transformatie naar volwaardig in het management acteren. Naast dat ik aan de bestuurstafel zit, werk in de praktijk en worden alle competenties die ik bezit aangesproken.

Dit persoonlijke verhaal, is exemplarisch voor de verpleegkundigen als beroepsgroep. We kunnen veel meer impact maken als we onze bescheidenheid verliezen en onze kracht aanspreken. Sterker nog, de toekomstige maatschappelijke ontwikkelingen vereisen dit.

Na deze sessie ben je je bewuster van je competenties en waar JIJ waarde kan toevoegen!

Biografie

Patrick Eken is Verpleegkundig Themaleider Spoedzorg, bestuurslid verpleegkundige staf en Spoedeisende Hulp verpleegkundige in CWZ, Nijmegen. Daarnaast is hij ook actief binnen het verband van Santeon in de Verpleegkundige Staf Santeon. Vele verbeterinitiatieven heeft hij geïnitieerd en afgerond, zoals de Santeon Kennisbank, waarin Evidence Based producten landelijk worden gedeeld tussen de Santeon ziekenhuizen. Daarnaast is hij betrokken bij de landelijke triagegroep van het Machester Triage systeem en doet hij triage trainingen in het land en bij de Radboudumc Health Academy. Voor het CWZ geeft hij trainingen over EBP en verebeteren van zorg